Bedrijfstrainingen

Is uw (technische) bedrijf internationaal actief? Dan is het niet alleen van essentieel belang dat de mondelinge en schriftelijke communicatie goed verloopt, maar ook dat u iets weet over de cultuur van het betreffende land. De bedrijfsgerichte trainingen worden volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw bedrijfsbranche. Deze trainingen kunnen individueel of met collega’s worden gevolgd in Drachten of in-company. De intensiteit is in overleg.

Onze intensieve weektrainingen zijn bijzonder effectief en worden zeer gewaardeerd. Cursisten worden een week lang ondergedompeld in de vreemde taal. Zij komen vijf dagen naar ons instituut en kunnen individueel of met collega’s in korte tijd hun niveau verbeteren. Een weektraining heeft als pre dat cursisten zich vrij van andere verplichtingen uitsluitend richten op de taaltraining. Onze weektrainingen worden door cursisten wel eens de 'nonnen van Vught van Noord Nederland' genoemd. Er zijn echter onderscheidende voordelen ten opzichte van een week intern: het is kostenbesparend én de cursist kan zijn weekritme in stand houden.

Bedrijfstrainingen

  • Volledig afgestemd op uw branche
  • Conversatie en/of correspondentie
  • Individueel of met collega’s
  • Tijdpad en frequentie in overleg
  • In Drachten of in-company

U kunt ook een zakelijke groepstraining Duits of Engels volgen met andere bedrijven. Deze training omvat 10 modules van 1,5 uur. Voor meer informatie: zie ‘groepscursus’.