Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Bijles Engels

Particulieren kunnen bij DC Taleninstituut terecht voor het volgen van bijles Engels op diverse niveaus, om de taal- en communicatievaardigheid in het Engels te verbeteren. Onze missie is het vermogen en zelfvertrouwen van de cursist te vergroten om succesvol te kunnen communiceren in de gewenste taal.

U kunt ook bijlessen volgen in de  talen: Deens, Duits, Frans, Italiaans, Noors, Pools, Spaans, Zweeds, Nederlands en NT2.

Voor kwaliteit bijles Engels gaat u naar DC Taleninstituut

Bij DC Taleninstituut werkt een team gekwalificeerde en ervaren docenten, vertalers en tolken. Op een enthousiaste manier leert de docent u de Engelse taal goed te spreken, schrijven, luisteren en lezen. Voor bijles Engels kunt u als particulier kiezen voor het volgen van een privé-cursus of cursus met een eigen groepje. Een privé-cursus wordt volledig wordt afgestemd op uw niveau en wensen,

Gekwalificeerde docenten voor bijles Engels met persoonlijke aanpak

Gekwalificeerde en ervaren docenten geven u bijles Engels op ieder gewenst niveau en conform uw wensen. Sinds 1986 organiseert DC Taleninstituut vertalingen, tolkdiensten en cursussen in diverse Europese talen. Waarom kiezen voor bijles Engels bij DC Taleninstituut?

  • Snelle, flexibele en duidelijke aanpak
  • Diverse mogelijkheden voor bijles Engels
  • Persoonlijke benadering
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding