Wist u dat?

Individuele lessen en spoedcursussen op ieder gewenst moment kunnen starten?

Cursus Engels

Bent u op zoek naar een cursus Engels voor het verbeteren van uw taal- en communicatievaardigheid? Leer de Engelse taal beter begrijpen, lezen en spreken tijdens een cursus Engels bij DC Taleninstituut. Hier worden cursussen georganiseerd voor zowel beginners als (licht)gevorderden en met een persoonlijke aanpak leert u op uw gewenste niveau effectief en succesvol te communiceren.

Een cursus Engels voor zowel particulieren als bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij DC Taleninstituut terecht voor het volgen van een cursus Engels. Wij bieden algemene cursussen, branchegerichte taaltrainingen en cursusprojecten op maat, gericht op hoge kwaliteit om de taal- en communicatievaardigheid goed te verbeteren.

  • Groepscursus

De algemene groepscursus is een wekelijkse taaltraining, gericht op het verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid van de klant. Een algemene groepscursus met open inschrijving is bestemd voor particulieren.

  • Bedrijfscursus

Als bedrijf kunt u kiezen voor een bedrijfscursus met open inschrijving of een cursus Engels op maat. De taaltraining wordt afgestemd op uw bedrijf of bedrijfsbranche en kan individueel of in een groep worden gevolgd.

  • Privé-cursus

Als particulier of als bedrijf kunt u kiezen voor een privé-cursus Engels op maat. U kunt deze privé-cursus individueel of met een eigen samengestelde groep volgen.

Volg een cursus Engels conform uw wensen en niveau

Een team van ervaren, gekwalificeerde en enthousiaste docenten staat voor u klaar als u voor een cursus Engels bij DC Taleninstituut kiest. Als specialist in taaltrainingen, vertalingen en tolkdiensten kunnen we u op goede wijze van dienst zijn bij cursus Engels. Met een klantgerichte aanpak, een goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn wij u voor een cursus Engels in Drachten graag van dienst.