Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Cursus Frans

Denkt u erover na om een cursus Frans in Friesland te gaan volgen? Bij DC Taleninstituut kunt u terecht voor het volgen van een cursus Frans in Friesland op uw niveau en conform uw wensen. Sinds 1986 organiseert DC Taleninstituut cursussen, vertalingen en tolkdiensten in diverse Europese talen. De cursus Frans, die door gekwalificeerde en enthousiaste docenten wordt gegeven, heeft als doelstelling de cursist het vermogen en zelfvertrouwen te geven om in de gewenste taal en cultuur met succes te kunnen communiceren.

Volg een cursus Frans in Friesland die past bij uw niveau en wensen

Voor het volgen van een cursus Frans in Friesland heeft u als particulier of bedrijf keuze uit diverse mogelijkheden. Alle cursussen zijn gericht op het verbeteren van de communicatie- en taalvaardigheid en kunnen indien gewenst volledig conform de wensen van de klant worden georganiseerd.

  • Groepscursus

DC Taleninstituut organiseert algemene groepscursussen Frans in Drachten voor zowel beginners als (licht)gevorderden. Bij een groepscursus leert u tijdens de cursus Frans uw spreek- en luistervaardigheid verbeteren.

  • Privé-cursus

Een privé-cursus wordt op maat gemaakt en wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. In overleg wordt de inhoud, de intensiteit en de locatie van de taaltraining bepaald.

  • Bedrijfscursus

Een bedrijfscursus wordt tevens op maat gemaakt en afgestemd op het bedrijf en de branche waarin het bedrijf actief is. Een bedrijfscursus kan individueel of in groepsverband worden georganiseerd en de intensiteit en locatie worden in overleg bepaald.

Goede prijs-kwaliteitverhouding bij cursus Frans door DC Taleninstituut uit Friesland

De cursus Frans wordt georganiseerd op diverse niveaus. DC Taleninstituut uit Friesland stelt de klant centraal, biedt een persoonlijke benadering en staat voor duidelijkheid en flexibiliteit. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding is DC Taleninstituut het adres om uw taal- en communicatievaardigheid met een cursus Frans te verbeteren.