Wist u dat?

Individuele lessen en spoedcursussen op ieder gewenst moment kunnen starten?

Cursus Nederlands

Snel en goed Nederlands leren doet u met een cursus Nederlands bij DC Taleninstituut. Wij organiseren cursussen Nederlands op diverse niveaus, voor beginners en gevorderden. Zowel particulieren als bedrijven bieden wij een passende taaltraining om de taal- en communicatievaardigheid te verbeteren.

Een cursus Nederlands conform uw niveau en wensen

Bij DC Taleninstituut kunnen verschillende aspecten aan bod komen van de Nederlandse taal tijdens uw cursus Nederlands, zoals spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid met behulp van spelling- en grammaticaregels en eveneens de schriftelijke zakelijke communicatie. Wij geven cursussen Nederlands op diverse niveaus (volgens ERK A1 t/m C2) en hierbij heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Bedrijfscursus

Als bedrijf kunt u er voor kiezen om een bedrijfscursus te volgen bij DC Taleninstituut. Hierbij wordt de taaltraining afgestemd op uw bedrijf en het vakgebied of branche waarin uw bedrijf opereert.

  • Privé-cursus

Als particulier kunt u kiezen voor het volgen van een privé-cursus. De taaltraining wordt aangepast aan uw niveau en wensen. Wat wilt u leren en in wat voor tijdsbestek? In overleg wordt de inhoud en de intensiteit van de cursus Nederlands bepaald.

Kwaliteit cursus Nederlandse taal geboden door gekwalificeerde en enthousiaste docenten

De diverse mogelijkheden voor het volgen van een cursus Nederlands worden gerealiseerd door een team van gekwalificeerde en ervaren docenten. Op een persoonlijke manier leert u de Nederlandse taal beter begrijpen en wordt uw communicatie verbeterd. Volg een cursus Nederlands bij DC Taleninstituut om op snelle en goede wijze de Nederlands taal onder de knie te krijgen.