Wist u dat?

DC Taleninstituut bijlessen aanbiedt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO en voor studenten van het HBO?

Cursus NT2

De cursus NT2 staat voor Nederlands als tweede taal en wordt gegeven aan mensen voor wie Nederlands niet de moedertaal is. Bij DC Taleninstituut kunt u de taalcursus of examentraining volgen als voorbereiding op het Staatsexamen NT2. Deze cursus is een individuele cursus en is zowel gericht op Programma I en/of Programma II van de Staatsexamens NT2.

Volg de Cursus NT2 als voorbereiding op het Staatsexamen

DC Taleninstituut is grenzeloos actief op het gebied van de Europese talen en is tevens specialist in de Nederlandse taal. De cursus NT2 leert cursisten voldoende Nederlands te beheersen om te kunnen starten met een opleiding of beroep. De cursus NT2 is gericht op lezen, luisteren, schrijven en spreken. Deze taaltraining wordt op diverse niveaus gegeven, aan zowel particulieren als bedrijven. Waarom kiezen voor DC Taleninstituut voor het volgen van de Cursus NT2?

  • DC Taleninstituut is kleinschalig, flexibel en duidelijk
  • DC Taleninstituut garandeert een goede persoonlijke benadering
  • DC Taleninstituut biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • DC Taleninstituut heeft jarenlange ervaring met taalcursussen, vertalingen en tolkdiensten

DC Taleninstituut biedt Cursus NT2 in Drachten

Sinds 1986 organiseert DC Taleninstituut taaltrainingen, vertalingen en tolkdiensten in diverse Europese talen. Wij beschikken over een goed opgeleid team met ervaren docenten en organiseren taalcursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze docenten willen u op een enthousiaste manier het zelfvertrouwen geven om succesvol te communiceren in de door u gewenste taal. Voor het goed leren spreken, lezen en begrijpen van de Nederlandse taal, kunt u een Cursus NT2 volgen bij DC Taleninstituut.