Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Cursus Spaans

Particulieren en bedrijven kunnen voor een cursus Spaans terecht bij DC Taleninstituut. Met de jarenlange ervaring, gekwalificeerde en enthousiaste docenten, is dit hét adres voor het volgen van een cursus Spaans. Er worden cursussen georganiseerd voor zowel beginners als (licht)gevorderden en met een klantgerichte en persoonlijke aanpak, leert u hier de Spaanse taal beter lezen, spreken en begrijpen.

Kwaliteit cursus Spaans gericht op ieder niveau

DC Taleninstituut kenmerkt zich onder andere door flexibiliteit, maatwerk en een klantgerichte aanpak. Voor een cursus Spaans heeft u de keuze uit het volgen van een algemene groepscursus, bedrijfscursus of privé-cursus:

  • Groepscursus

Een groepscursus Spaans is een algemene taaltraining in een groep van ca. tien personen. De groepscursus Spaans wordt gegeven op diverse niveaus, is gericht op spreek- en luistervaardigheid en wordt op een vaste avond in de week georganiseerd.

  • Privé-cursus

Een privé-cursus Spaans wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering. De cursus Spaans wordt namelijk volledig afgestemd op uw niveau en wensen. Tevens is het volgen van een intensieve weekcursus een mogelijkheid, waarbij de cursist zich vijf dagen uitsluitend op de cursus richt.

  • Bedrijfscursus

Wanneer uw bedrijf actief is op de Spaanse markt, is het van groot belang dat u goed met zakelijke contacten en klanten kunt communiceren. Een bedrijfscursus Spaans is maatwerk en kan desgewenst volledig worden toegespitst op uw bedrijf en bedrijfsbranche. Een bedrijfscursus kan individueel of in groepsverband worden gevolgd.

DC Taleninstituut in Drachten is het adres voor een cursus Spaans voor particulieren en bedrijven

Door de jaren heen heeft DC Taleninstituut een enorm netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. De lange ervaring en het team van gekwalificeerde docenten, vertalers en tolken garandeert u de juiste keuze voor een cursus Spaans bij DC Taleninstituut.