Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Klantreacties


De cursus Engels verloopt bijzonder goed. Het werkboek en de wijze waarop de docente de lessen verzorgt spreekt ons bijzonder aan. Naast de opgaven in het boek krijgen we nog diverse links gemaild om thuis te oefenen. Echt een cursus op maat. Naast de wekelijkse les zijn we, samen maar ook individueel, nog diverse uurtjes bezig met de Engelse les. En met plezier!


Heel erg bedankt voor de training Duits. Het is de deelnemers erg goed bevallen. Ik heb hele positieve reacties gehoord over de methode en de docent zelf, onderstaande is ook echt een compliment:

‘’ Het was een leuke lerares die ondanks dat we de hele werkdag er al op hadden zitten er voor zorgde dat we gemotiveerd waren en bleven.’’

Als we in de toekomst eens weer iets hebben voor jullie dan zullen we jullie zeker weer benaderen!


Alles was goed georganiseerd en gecommuniceerd. Zeer vriendelijk en gastvrij. De cursus heeft mijn kennis van de Engelse taal verrijkt en daarnaast zelfvertrouwen en veel plezier gegeven waardoor ik in de toekomst een vervolgcursus wil gaan doen. Bedankt!

Harriette de Boer


Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik bij jullie de lessen heb gevolgd. Jullie missie sluit nauw aan op de praktijk, is mijn ervaring. De lessen die mij zijn onderwezen zijn van hoge kwaliteit, waar ik nu de vruchten van pluk tijdens het volgen van m'n studie Onderwijskunde. Tien maanden geleden, zonder jullie cursus, was mij het niet gelukt de colleges te volgen en de grote lijnen van een verhaal te begrijpen. Dagelijks ervaar ik hoe belangrijk het is om meer kennis en vaardigheden te hebben van andere talen, waaronder Engels. Het geeft me oprecht het gevoel dat ik goed gedaan heb om bij jullie de cursus te volgen. Dank hiervoor!


De Nederlandse lessen waren heel succesvol. Zoals ook aangegeven door de docente is het op het moment niet nodig om door te gaan. Ook onze zoon wil het op het moment weer zelf oppakken, vandaar dat wij de lessen niet verlengen. Jullie hebben door de lessen veel kunnen betekenen en wij maken dan ook de nodige reclame.


Met dank voor deze snelle vertaling, echt heel blij mee. 

Ik zal de factuur dan ook met genoegen overmaken.


Super leuke tijd, ook mede door Vera! Mijn doelstelling om de knoop door te hakken eindelijk aan een basiscursus Frans te beginnen is behaald. En nu doorpakken met een vervolgcursus! Er was een goeie klik met de docente. Ze is enthousiast en spreekt duidelijke taal. De studieboeken waren niet op tijd binnen, maar dit werd tijdelijk opgelost door leenboeken, top!


Vandaag hebben mijn collega’s de 2e les Frans gehad. Ze zijn erg positief en enthousiast over de lesstof en de lerares. Alles helemaal in orde dus!


Wat ik aan feed back heb gekregen van mijn collega’s is dat de ongedwongen manier van lesgeven zeer werd gewaardeerd, dat men het prettig vond dat er geen “ huiswerk”  werd gegeven. Het huiswerk was voor sommigen toch wel een drempel om opnieuw deel te nemen aan de taaltraining, gezien de drukke werkdagen en de tijd die het huiswerk daarbij nog eens vergde. Gelukkig voelde Henriëtte dat goed aan. Opnieuw bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot ziens!goed aan. Opnieuw bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot ziens!


Ik heb het tentamen Spaans gehaald met een 7.5! Heel erg bedankt voor de passende hulp en een fijne vakantie toegewenst.

Ik wil u bedanken voor de docente Nederlands. Ze is professioneel, kent haar vak en tijdens de lessen gebruikt ze didactische methode's van lesgeven.
Ik hoop dat ik, dankzij haar, snel vooruitgang zal boeken.


Ik heb met veel plezier een cursus Duits gevolgd bij jullie instituut. Voor mij is de doelstelling ruimschoots behaald; ik heb behoorlijk wat opgestoken. Ook het contact met mijn docente vond ik verfrissend. Leuke lessen met veel gesprekken over van alles en nog wat , maar ook lesstof uit het boek. Echt de goede combinatie van lesgeven. Ik ben van plan om deze cursus een vervolg te geven. Marten de Vries


Mijn indruk naar aanleiding van de verhalen die ik hoorde van de cursisten Frans was dat het een heel plezierige sfeer was waarin hard gewerkt werd, met veel aandacht voor de praktische kant!


Beide cursussen (Engels en Duits) waren heel goed op niveau! Ik ben erg tevreden over het algemeen. Wanneer ik jullie kan aanbevelen zal ik dat ook zeker doen. Wat ik nog zou willen verbeteren: weinig. In het begin haperde de deurbel nogal eens maar aan het eind ging dat ook weer perfect. Marijke Nauta


Ik kan alleen maar tevreden zijn. Ik ben uitermate tevreden over de inhoud van de cursus en heb mijn doelstelling zeker gehaald. De docente is een super aardige enthousiaste lerares. Eigenlijk vind ik het gewoon jammer dat de cursus is afgelopen. Oftewel: top!!! Annemieke de Jong


De doelstelling van mijn privélessen Engels was dat ik tijdens de Worldskills in Duitsland goed kon communiceren, omdat de voertaal daar Engels was. Ik heb ca. 50 uur les gehad. Eerst is de nadruk op de grammatica gelegd en daarna moest ik het geleerde in de praktijk toepassen. Het Engels spreken ging steeds beter. Als ik vragen had kon ik de docent mailen of een sms sturen of DC Taleninstituut bellen. Ik ben bijzonder tevreden over de cursus en we hebben goed gepresteerd bij de Worldskills!


Ik ben blij dat ik alle studiepunten van het vierde jaar (itv, hogeschool voor tolken en vertalen, red.) heb gehaald, inclusief de examens en zaterdag mijn diploma mag halen! Ik denk dat de cursus spreekvaardigheid Duits geholpen heeft! Gerdien


Ik ben geslaagd voor het DELF-examen A2!! Annemarie


Ons Duitstalige klantenbestand is aanzienlijk gegroeid. Om onze Duitse taal te verbeteren hebben wij 2 cursussen gevolgd bij DC Taleninstituut waar we zeer tevreden over zijn. We konden in overleg de lesstof op ons bedrijf afstemmen zodat ook het vakjargon werd behandeld.


Ik heb een intensieve privé-training Frans gevolgd bij DC Taleninstituut in Drachten. Het was een erg leerzame en plezierige ervaring gedurende een intensieve week. Melle


In april, mei en juni heb ik bijlessen Duits gehad bij DC Taleninstituut. Ik had veel moeite met Duits en stond een dikke onvoldoende. Door de 1 op 1 uitleg kreeg ik veel meer inzicht in de taalstructuur. In de laatste toetsweek heb ik zelfs een 7,1 en 7,5 voor Duits gehaald. Ik sta nu ruim voldoende en ga over naar VWO5. Tom


DC Taleninstituut krijgt van het Ministerie van economische zaken, landbouw en innovatie een 'high ranking'. Wij zijn uitermate tevreden. De intensieve training Engels was bijzonder effectief en we hebben ons niveau Engels aanzienlijk kunnen verbeteren.

 

We wilden de achterstand inlopen die onze zoon had op Engels en Nederlands. De intensiteit van de lessen was in principe een keer per week. Het was prettig dat dit kon worden bijgesteld, afhankelijk van de proefwerken die hij had. Zowel zijn Engels als Nederlands zijn duidelijk verbeterd. Het contact met de docenten was laagdrempelig en er werd goed ingegaan op de vragen van onze zoon. Het contact met DC Taleninstituut vonden we ook goed. We kregen altijd een vlotte reactie per mail of telefoon.

Wij waren zeer tevreden en zijn een promotor van DC Taleninstituut, ook voor scholieren.

De website is echter wel zakelijk en spreekt niet vanzelfsprekend ouders aan van kinderen die bijles nodig hebben.