Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Taalcursus Leeuwarden

Voor het volgen van een taalcursus Leeuwarden gaat u naar DC Taleninstituut. Sinds 1986 organiseert dit taleninstituut taaltrainingen, vertalingen en tolkdiensten in diverse Europese talen. Met een team van gekwalificeerde en ervaren docenten, verzorgt DC Taleninstituut taalcursussen Leeuwarden voor bedrijven, scholen en particulieren. Met een klantgerichte en persoonlijke aanpak leert u hier de door u gewenste taal op een manier die bij u past.

Een taalcursus Leeuwarden voor particulieren en bedrijven

Bij DC Taleninstituut heeft u voor een taalcursus Leeuwarden de keuze uit diverse mogelijkheden.

  • Bedrijfscursus

Bedrijfscursussen kunnen op maat worden gemaakt en kunnen worden afgestemd op uw bedrijf of bedrijfsbranche. Een taalcursus Leeuwarden voor een bedrijf kan individueel of in groepsverband worden gevolgd in Leeuwarden in-company.

  • Privé-cursus

Wanneer u specifieke wensen heeft met betrekking tot de inhoud van de taalcursus Leeuwarden, kunt u een privé taalcursus Leeuwarden volgen. De privé-cursus kan individueel of in een eigen samengestelde groep worden gevolgd in Leeuwarden. U kunt bij ons terecht voor een maatwerk spoedcursus of opfriscursus, passend op uw eigen gewenste niveau.

  • Algemene groepscursus

De algemene groepscursus voor deelnemers van een taalcursus wordt wekelijks georganiseerd met een groep van ca. tien deelnemers. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hieraan deelnemen. Groepslessen vinden doorgaans plaats in Drachten, tenzij cursisten op een eigen locatie met een zelf samengestelde groep een taalcursus in Leeuwarden willen volgen.

Een taalcursus Leeuwarden met resultaat

Door de jaren heen heeft DC Taleninstituut een enorm netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. De taaldocenten zijn ervaren en gekwalificeerd. Taalcursussen Leeuwarden worden in diverse Europese talen georganiseerd. DC Taleninstituut biedt een breed scala aan mogelijkheden voor een taalcursus Leeuwarden. Duidelijkheid, flexibiliteit, kleinschaligheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn de kernwoorden van een taalcursus Leeuwarden bij DC Taleninstituut.