Taaltrainingen

Duits, Engels. Frans, Italiaans, Noors, NT1 / NT2, Spaans, Zweeds, Russisch

Technisch Duits, Technisch Engels, Technisch Frans

Wij zijn gespecialiseerd in doelgerichte cursussen Duits, Engels, Frans, Spaans en NT2 voor technici. Als bedrijf kunt u uw keuze laten vallen op een een bedrijfsgerichte training (bedrijfscursus) voor één medewerker of meerdere collega’s. De bedrijfsgerichte taaltrainingen zijn modules op maat en deze kunnen plaatsvinden in ons instituut of in-company. Tevens is het voor de talen Duits en Engels mogelijk een algemeen zakelijke groepscursus met open inschrijving (groepscursus) te volgen in Drachten.

Voor particulieren, volwassenen en kinderen, zijn er ook diverse mogelijkheden.
DC Taleninstituut organiseert privé-cursussen (cursus op maat) voor  Nederlands, NT2, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Russisch.

Volwassenen die geïnteresseerd zijn in een groepscursus met open inschrijving en leerlingen verwijzen wij door naar http://detalenschool.nl/volwassenen/ De Talenschool is telefonisch te bereiken op maandag en woensdag van 9.00 - 12.00 uur op: 06 - 233 697 47
Voor bijles, examentraining en studieplanning verwijzen wij u door naar 06 - 233 707 85 /  http://detalenschool.nl/voortgezet-onderwijs/Voor een uitgebreide beschrijving van de cursussen, klikt u op de gewenste cursus links in het menu.