Taaltrainingen gaan door!

23-03-2020 Ondanks alle maatregelen gaan taaltrainingen door! Alle taaltrainingen 1 -op 1 of in een groep kunnen per direct doorgaan op jouw eigen gewenste locatie. Dit geldt voor o.a:

Duits, Engels. Frans, Italiaans, Noors, NT1 / NT2, Spaans, Zweeds, Russisch

Met succes worden momenteel onze ervaren docenten van DC Taleninstituut ingezet voor online taaltrainingen. Je hebt hetzelfde groepsgevoel, kunt elkaar zien en horen, maar elkaar niet aanraken. Wij helpen je met het installeren van het programma Zoom en geven instructies over de mogelijkheden.

 

Technisch Duits, Technisch Engels, Technisch Frans

Wij zijn gespecialiseerd in doelgerichte cursussen Duits, Engels, Frans, Spaans en NT2 voor technici. Als bedrijf kunt u uw keuze laten vallen op een een bedrijfsgerichte training (bedrijfscursus) voor één medewerker of meerdere collega’s. De bedrijfsgerichte taaltrainingen zijn modules op maat en deze kunnen plaatsvinden in ons instituut of in-company. Tevens is het voor de talen Duits en Engels mogelijk een algemeen zakelijke groepscursus met open inschrijving (groepscursus) te volgen in Drachten.

Voor particulieren, volwassenen en kinderen, zijn er ook diverse mogelijkheden.
DC Taleninstituut organiseert privé-cursussen (cursus op maat) voor Nederlands, NT2, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Russisch.

Volwassenen die geïnteresseerd zijn in een groepscursus met open inschrijving en leerlingen verwijzen wij door naar De Talenschool, klik hier voor meer informatie. De Talenschool is onderdeel van DC Taleninstituut.

Bijlessen, examentrainingen en studieplanning worden ook georganiseerd via De Talenschool, klik hier voor meer informatie. Wilt u contact opnemen met De Talenschool? Klik dan hierVoor een uitgebreide beschrijving van de cursussen, klikt u op de gewenste cursus links in het menu.