Wist u dat?

Individuele lessen en spoedcursussen op ieder gewenst moment kunnen starten?

Tolk Duits

Een gekwalificeerde en ervaren tolk Duits vindt u bij DC Taleninstituut. Wanneer er sprake is van een taalbarrière, kan de tolk Duits u van dienst zijn om de taalbarrière te verkleinen en zodat u succesvol kunt communiceren. De tolk Duits verzorgt de tolkdiensten conform de wensen van de klant. DC Taleninstituut handelt snel, duidelijk en flexibel en verleent tolkdiensten aan zowel bedrijven als particulieren.

Ervaren tolk Duits voor succesvolle internationale communicatie

Bij DC Taleninstituut werken gekwalificeerde tolken, vertalers en taaldocenten. We streven hoogwaardige kwaliteit en optimale service na, zodat de klanttevredenheid kan worden gewaarborgd. Maatwerk bij tolkdiensten en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn redenen waarom u naar DC Taleninstituut gaat voor een tolk Duits. We zijn gespecialiseerd in beëdigde tolkdiensten en bieden tolkdiensten op ieder vakgebied. Bij de uitvoering van spoedopdrachten bieden de tolken Duits de juiste aanpak. Zij kunnen u van dienst zijn bij:

  • lezingen voor een internationaal publiek
  • laten passeren van een akte
  • afsluiten van een contract
  • tolken bij de rechtbank

Een gekwalificeerde tolk Duits via DC Taleninstituut te Drachten

U kunt DC Taleninstituut inschakelen voor tolkdiensten in en uit alle Europese talen. Tolkdiensten Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Pools kunnen met spoed worden uitgevoerd, tolkdiensten in andere talen zijn op aanvraag. Goede communicatie opent veel deuren en een tolk Duits kan u hierbij op de juiste manier van dienst zijn. Om wat voor soort tolkwerk het ook gaat, via DC Taleninstituut worden uw wensen op zorgvuldige en goede wijze door de tolk Duits gerealiseerd.