Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Vertaalbureau Drachten

Erkend vertaalbureau Drachten is DC Taleninstituut. Opgericht in 1986 beschikt dit vertaalbureau in Drachten over jarenlange ervaring en kennis in de uitvoering van vertalingen voor zowel particulieren als bedrijven. DC Taleninstituut verzorgt cursussen, vertalingen en tolkdiensten in diverse Europese talen. Doordat wij werken met gekwalificeerde en ervaren vertalers en tolken is hoogwaardige kwaliteit bij onze dienstverlening gegarandeerd.

Kwaliteit vertalingen geboden door vertaalbureau Drachten DC Taleninstituut

Als bedrijf is het van groot belang dat de internationale zakelijke communicatie soepel verloopt. Hierbij kan de kennis van DC Taleninstituut u goed van dienst zijn. Met een team gekwalificeerde en ervaren vertalers, vertalen we onder andere contracten, aktes, handleidingen, brochures, diploma's en websites in en uit alle Europese talen. Om wat voor soort documenten het ook gaat, wij voeren de vertalingen met grote zorgvuldigheid uit. U kunt bij DC Taleninstituut als vertaalbureau Drachten terecht voor onder andere:

  • Spoedvertalingen
  • Beëdigde vertalingen
  • Redigeerwerkzaamheden
  • Vertalingen voor diverse vakgebieden: technisch, juridisch, commercieel, economisch, toeristisch, nautisch

Vertalingen in en uit alle Europese talen bij vertaalbureau Drachten

Naast vertaalwerk voor bedrijven kunnen we u vanzelfsprekend van dienst zijn met vertaalwerk voor particulieren. Doordat we een kleinschalig vertaalbureau Drachten zijn, kunnen we snel, duidelijk en flexibel handelen. Als vertaalbureau Drachten voeren we vertalingen uit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij het uitvoeren van vertalingen is een klantgerichte aanpak gegarandeerd en worden de vertaalwerkzaamheden conform uw wensen uitgevoerd. Met vertalingen van hoogwaardige kwaliteit bieden wij als vertaalbureau Drachten hulp om uw internationale contacten zo goed mogelijk te laten verlopen.