Wist u dat?

Individuele lessen en spoedcursussen op ieder gewenst moment kunnen starten?

Bijles Frans

Voor het beter begrijpen, lezen, spreken en schrijven van de Franse taal kunt u bijles Frans volgen bij DC Taleninstituut. Als particulier of bedrijf kunt u hier terecht voor bijles Frans, die op enthousiaste en adequate manier wordt gegeven door gekwalificeerde docenten. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van cursussen, vertalingen en tolkdiensten in alle Europese talen, bent u bij DC Taleninstituut op het juiste adres voor het volgen van bijles Frans van hoge kwaliteit.

U kunt ook bijles volgens in de talen: Deens, Duits, Frans, Italiaans, Noors, Pools, Spaans, Zweeds, Nederlands en NT2.

Diverse mogelijkheden voor bijles Frans op verschillende niveaus

Wij hebben als missie bij taaltrainingen de deelnemer(s) het vermogen en vertrouwen te geven om in de gewenste taal goed te leren communiceren. Bij DC Taleninstituut kunt u terecht voor bijles Frans met een eigen samengesteld groepje of privé-bijles op maat bij ons in Drachten of bij de leerling thuis.

Kwaliteit bijles Frans voor particulieren

Door het team goed opgeleide docenten, vertalers en tolken en een sterk netwerk aan binnenlandse en buitenlandse contacten, is een hoogwaardige kwaliteit bij de diensten van DC Taleninstituut gegarandeerd. Voor kwaliteit bijles Frans kunnen particulieren terecht bij DC Taleninstituut.