Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Cursus Zweeds

Om de Zweedse taal beter te begrijpen, lezen en spreken, kunt u een cursus Zweeds volgen bij DC Taleninstituut. Met een team van gekwalificeerde en enthousiaste docenten, vertalers en tolken biedt DC Taleninstituut de beste aanpak bij een cursus Zweeds voor zowel particulieren als bedrijven.

Volg een cursus Zweeds conform uw wensen en niveau

Op een snelle, duidelijke en flexibele manier kunt u uw taal- en communicatievaardigheid met een cursus Zweeds vergroten. DC Taleninstituut biedt diverse mogelijkheden voor het volgen van een taaltraining Zweeds.

  • Bedrijfscursus

Is uw bedrijf in Zweden actief? Het is belangrijk dat u mondeling en schriftelijk goed kunt communiceren met klanten en zakelijke contacten. Volledig afgestemd op uw bedrijf en de bedrijfsbranche kunt u een cursus Zweeds volgen en u bepaalt zelf met hoeveel personen u de training wilt volgen.

  • Privé-cursus

Als particulier kunt u een privé-cursus bij ons volgen, individueel of in een eigen samengestelde groep. De inhoud van de taaltraining wordt afgestemd op uw wensen en in overleg wordt de startdatum en de intensiteit van de training bepaald.

  • Algemene groepscursus

Met een groep van ca. 10 cursisten kunt u deelnemen aan een algemene groepscursus Zweeds. Met cursisten van hetzelfde niveau is de taaltraining erop gericht de algemene conversatie te verbeteren.

Uw cursus Zweeds volgt u bij DC Taleninstituut

DC Taleninstituut beschikt over jarenlange ervaring in het verzorgen van cursussen, vertalingen en tolkdiensten in diverse Europese talen. Zo biedt ons taleninstituut de mogelijkheid tot het volgen van een cursus Zweeds van hoogwaardige kwaliteit.