Wist u dat?

DC Taleninstituut bijlessen aanbiedt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO en voor studenten van het HBO?

Taalcursus Heerenveen

Voor een taalcursus Heerenveen die past bij uw niveau en wensen, gaat u naar DC Taleninstituut. Sinds 1986 verzorgt DC Taleninstituut cursussen, vertalingen en tolkdiensten in diverse Europese talen. Voor een taalcursus Heerenveen in Duits, Zweeds, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Deens, Noors, Pools, Nederlands of NT2, bent u bij ons op het juiste adres.

Diverse mogelijkheden voor een taalcursus Heerenveen voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren, bedrijven en scholen kunnen bij DC Taleninstituut terecht voor een taalcursus in Heerenveen. Ervaren en gekwalificeerde docenten geven taalcursussen op diverse niveaus. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen de cursussen op maat worden gemaakt. U heeft de keuze uit het volgen van een privé-cursus, bedrijfscursus of algemene groepscursus:

  • Privé-cursus

Met een privé-cursus bepaalt u zelf de inhoud en de intensiteit van de cursus. U kunt individueel of met een eigen groep kiezen voor een privé-cursus. Voor een spoedcursus kunt u ook kiezen voor een intensieve weekcursus. Hierbij richt u zich een week lang uitsluitend op een taalcursus Heerenveen.

  • Bedrijfscursus

Wanneer uw bedrijf internationaal actief is, is het van groot belang dat u internationaal goed kunt communiceren. Een bedrijfscursus bij taalcursus Heerenveen kan volledig worden afgestemd op uw bedrijf en bedrijfsbranche.

  • Groepscursus

U kunt bij DC Taleninstituut terecht voor een groepscursus in de talen Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds en Noors. Deze groepscursussen zijn er voor zowel beginners als gevorderden en vinden doorgaans plaats in Drachten. De groepscursus is algemeen van aard, maar kan ook geschikt zijn voor bedrijven. Een groepscursus kan ook in Heerenveen plaatsvinden op een eigen locatie met een zelfsamengestelde groep.

De voordelen van een taalcursus Heerenveen bij DC Taleninstituut

Voor het volgen van een taalcursus Heerenveen, gaat u naar DC Taleninstituut. Waarom? De gekwalificeerde en ervaren taaldocenten bieden een persoonlijke en klantgerichte aanpak. DC Taleninstituut is snel, duidelijk, flexibel en kleinschalig en heeft een breed scala aan mogelijkheden. Voor een taalcursus Heerenveen is dit het taleninstituut dat u zoekt.