Wist u dat?

Individuele lessen en spoedcursussen op ieder gewenst moment kunnen starten?

Vertaalbureau Friesland

Voor kwaliteit gaat u naar vertaalbureau Friesland DC Taleninstituut. Wij verzorgen vertalingen in en uit alle Europese talen voor zowel particulieren als bedrijven. Sinds de oprichting in 1986 hebben wij een enorm netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Door onze korte lijnen kunnen we snel en adequaat handelen. Op deze manier kunnen wij zorgvuldig en snel vertalingen uitvoeren. Als vertaalbureau Friesland kunnen we u van dienst zijn met vertalingen van:

  • Contracten
  • Aktes
  • Handleidingen
  • Brochures
  • Diploma's
  • Websites

Uw vertaalbureau Friesland voor vertalingen in en uit alle Europese talen

Onze missie als vertaalbureau Friesland is het verzorgen van professionele taaldiensten, conform de wensen van de klant, om daarmee de internationale contacten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze ervaring en kennis maakt dat we hoogwaardige kwaliteit leveren bij onder andere spoedvertalingen, beëdigde vertalingen en redigeerwerkzaamheden in en uit alle Europese talen. DC Taleninstituut biedt als vertaalbureau Friesland een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een klantgerichte aanpak en maatwerk bij vertaaldiensten.

Vertalingen bij vertaalbureau Friesland door gekwalificeerde en ervaren vertalers

Naast onze werkzaamheden als vertaalbureau Friesland organiseren we tolkdiensten en taalcursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Als kleinschalig vertaalbureau Friesland bieden we flexibiliteit, duidelijkheid en kunnen we u snel helpen. Met een team van gekwalificeerde en ervaren vertalers, docenten en tolken kan DC Taleninstituut u op goede wijze van dienst zijn. Bent u internationaal actief? DC Taleninstituut is u als vertaalbureau Friesland van dienst met vertalingen in en uit alle Europese talen.