Online Taaltrainingen

Nu kunnen de Taaltrainingen van DC Taleninstituut ook volledig online worden gevolgd. Lees verder en ontdek wat je kunt verwachten van onze online taaltraining-op-maat.

Hoe krijg ik online les?

Onze onlinelessen lopen de komende tijd via Zoom. Via dit programma kun je videobellen en tegelijkertijd kan de docent het scherm delen om uitleg te geven, en kun je in kleinere groepjes werken aan opdrachten en oefeningen, zodat we verschillende interactieve werkvormen kunnen gebruiken.

Online is niet alleen!

Verschillende Talen

Online leren betekent niet in je eentje leren. In de cursus krijg je veel persoonlijke aandacht van de docent, werk je samen met andere cursisten en staat het leren in groepsverband centraal. Tijdens de lessen ligt de nadruk op interactie met je medecursisten.

Wat heb ik nodig?

Bij iedere cursus maak je gebruik van een lesmethode voor het leren van de (vreemde) taal. Om mee te kunnen doen met de online lessen heb je een desktop of laptop nodig met een goede internetverbinding. Ook dient je apparaat voorzien te zijn van een webcam en een microfoon. Je hoeft geen programma’s te downloaden om mee te doen aan de cursus.

Wat kan ik verwachten tijdens een online taalcursus?

Een les in een online taalcursus duurt anderhalf tot twee uur, afhankelijk van de cursus. Onze ervaring is dat dit de ideale duur van een online les is. Daarnaast biedt de docent verschillende online oefenmogelijkheden.

Tijdens je zelfstudie-uren (huiswerk) bereid je de lessen voor door het doen van opdrachten en het herhalen van vocabulaire. Tijdens een groepsles blijft er zo voldoende tijd over voor het oefenen van de stof, voor spreekvaardigheid en voor interactieve oefeningen met je medecursisten.

Wat zijn de mogelijkheden voor een training-op-maat?

Nog meer vragen? Stel ze via info@dctaleninstituut.nl aan Claudia of Marloes.

Iemand persoonlijk aan de telefoon? Bel 0512 820 993

Tot ziens!