Enjoy speaking English

Do you speak English?

Jij bepaalt de doelen van de taalcursus

Onze bevlogen docenten behandelen ook vakjargon

Groepen zijn nooit groter dan 10 deelnemers

London

Taalcursus Engels

Professionaliseer je taalgebruik met een

Zo door de jaren heen heb je je de Engelse taal eigen gemaakt. Nu is het moment aangebroken om een professionaliseringsslag te maken. Misschien vind je het spannend om in het Engels met collega’s of klanten te spreken. Of wellicht kun je hulp gebruiken bij Engelstalige correspondentie. Wat er ook op jou van toepassing is: de taalcursus Engels van DC Taleninstituut helpt je verbeteren. Om de taal goed te leren, hoef je namelijk niet naar het buitenland!

Onze taalcursus Engels geeft jou het zetje in de rug om zelfverzekerd de taal te spreken en schrijven. We gaan hierbij uit van het doel dat jij voor ogen hebt. Wil je straks vloeiend met een Engelse collega overleggen? Wil je foutloos aan documentatie werken? Of wil je zonder opgelaten gevoel duidelijk maken wat je bedoelt? Onze taaldocenten geven je graag de kennis en kunde om spontaan te communiceren én meer te leren over de Engelse gebruiken.

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Wil je meer informatie over Engels? Neem contact op

Voor wie?

Wij hebben de taalcursus Engels onder meer verzorgd voor:

Dc Incons Home Sector Bedrijven

Technische
bedrijven

Dc Incons Home Sector Onderwijs

Startende
docenten

Dc Incons Home Sector Overheid

Overheids-
instellingen

Taalcursus Engels die bij jou past

Converseren, corresponderen en communiceren

Taalverwerving die aansluit bij jouw persoonlijke doelen; zo haal je het meeste uit de taalcursus Engels. De invulling van de cursus wordt op maat gemaakt, zodat die in het verlengde ligt van wat jij nodig hebt. Tijdens de intake nemen wij uitgebreid de tijd om jouw wensen door te spreken. Hierna ontvang je ons advies over de inhoud, vorm en het tijdspad zodat dit perfect past bij jouw leerproces.

In het lesprogramma besteden onze taaldocenten aandacht aan converseren en corresponderen. Als dit het traject versterkt, wordt ook kennis gedeeld over de Engelse cultuur. Bij DC Taleninstituut leer je niet alleen de taal, maar ook de omgeving waarin Engels wordt gesproken. Zo kun jij weloverwogen de juiste woorden kiezen, in welke situatie jij je ook bevindt.

Onze
persoonlijke
aanpak

Neem contact op

Jij stelt zelf de doelen van de cursus

Klassikaal onderwijs waar kan, virtueel waar nodig

Groepen zijn nooit groter dan 10 deelnemers

Elke taalcursus wordt op maat gemaakt

Actief in Noord-Nederland

Technisch Engels

Een professioneel vocabulaire met

De aard van het bedrijf waar je werkt en de klanten waar je mee samenwerkt, bepalen in hoeverre Technisch Engels een vereiste is. Voor bijna elke branche geldt dat er vakjargon bestaat. Dit bespreken we graag tijdens de intake. In de op maat gemaakte lessen wordt het jargon behandeld, zodat je dit in je woordenschat kunt opnemen en direct goed kunt toepassen. Verwerving van Technisch Engels zorgt ervoor dat je:

 • Jouw boodschap overbrengt in praktijkgerichte gesprekken.
 • Met zelfvertrouwen overlegt met klanten, collega’s en leveranciers.
 • Kennis hebt van de Engelse etiquette en bedrijfscultuur.
 • Een branche- en bedrijfsspecifieke woordenschat beheerst.
 • Grammaticale kennis verbreedt en aanscherpt.

Ontmoet ons team

Meer over DC Taleninstituut

Cursusmogelijkheden

De keuze is aan jou

Jouw startpunt is vaak aanleiding voor de beste invulling van de taalcursus Engels. Wil je worden opgefrist of bijgeschoold? Laat jouw agenda het toe om een intensieve weekcursus te volgen? Zit je op beginners- of gevorderden niveau? Wil je zo snel mogelijk starten of vooruit plannen? In overleg met jou geven wij graag ons advies. Bijvoorbeeld op het gebied van:

 • Focus: spreken, lezen/schrijven of allebei
 • Klassikaal of blended learning
 • Cursus met collega’s of privétraining
 • In-company of op ons kantoor in Heerenveen
 • In één week intensief bijgespijkerd of verdeeld over langere tijd
 • Tijdpad en frequentie altijd in overleg
Bekijk hier jouw niveau
Els 1

Dit zeggen onze klanten

De cursus Engels verloopt bijzonder goed. Het werkboek en de wijze waarop de docente de lessen verzorgt spreekt ons bijzonder aan. Naast de opgaven in het boek krijgen we nog diverse links gemaild om thuis te oefenen. Echt een cursus op maat. Naast de wekelijkse les zijn we, samen maar ook individueel, nog diverse uurtjes bezig met de Engelse les. En met plezier!

Alles was goed georganiseerd en gecommuniceerd. Zeer vriendelijk en gastvrij. De cursus heeft mijn kennis van de Engelse taal verrijkt en daarnaast zelfvertrouwen en veel plezier gegeven waardoor ik in de toekomst een vervolgcursus wil gaan doen.

De doelstelling van mijn privélessen Engels was dat ik tijdens de Worldskills in Duitsland goed kon communiceren, omdat de voertaal daar Engels was. Ik heb ca. 50 uur les gehad. Eerst is de nadruk op de grammatica gelegd en daarna moest ik het geleerde in de praktijk toepassen. Het Engels spreken ging steeds beter. Als ik vragen had kon ik de docent mailen of een sms sturen of DC Taleninstituut bellen. Ik ben bijzonder tevreden over de cursus en we hebben goed gepresteerd bij de Worldskills!

Meer weten

over de taalcursus Engels en
de mogelijkheden?

Wij staan je graag persoonlijk te woord
via 085 401 34 77 of dit contact formulier.

 • Hidden

Jij bepaalt de doelen van de taalcursus

Onze bevlogen docenten behandelen ook vakjargon

Groepen zijn nooit groter dan 10 deelnemers