¡Aprender español es divertido!

¿Hablas español?

Jij bepaalt de doelen van de taalcursus

Onze bevlogen docenten behandelen ook vakjargon

Groepen zijn nooit groter dan 10 deelnemers

Barcelona

Taalcursus Spaans

Met aandacht voor cultuur

Wil jij de basis van de Spaanse taal leren? Of ben je toe aan een volgende stap en wil je de kennis die je al hebt verder professionaliseren? Spreek je Spaans met collega’s, leveranciers of klanten en wil je graag vakjargon leren? Als je op een van deze vragen ‘Si’ hebt geantwoord, dan kun je met de taalcursus Spaans van DC Taleninstituut goed uit de voeten!

De taalcursus Spaans is bedoeld om jou te ondersteunen bij spreken, schrijven en lezen. Op basis van jouw vertrekpunt bepalen we samen het doel. Wil je straks vloeiend in het Spaans telefoneren? Wil je de grammatica perfect beheersen? Of wil je Spaans leren, zodat je na de taalcursus zakelijk kunt communiceren? Wat jouw reden ook is, onze taaldocenten stippelen graag een leerweg voor je uit zodat jij je doelen kunt behalen. Onze taalcursus Spaans wordt namelijk speciaal voor jou op maat gemaakt!

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Wil je meer informatie over Spaan? Neem contact op

Voor wie?

Een op maat gemaakte taalcursus Spaans van DC Taleninstituut is onder andere ingezet bij:

Dc Incons Home Sector Bedrijven

Technische
bedrijven

Dc Incons Home Sector Onderwijs

Onderwijs
& zorg

Dc Incons Home Sector Overheid

Publieke
sector

Taalcursus Spaans

Leer je uiten in elke situatie

Spaans is over het algemeen geen taal waar je dagelijks mee te maken krijgt. De taalverwerving kan best een uitdaging zijn! Het geeft daarom houvast om doelen te stellen. Wij helpen je hier graag bij met een advies over de invulling van de taalcursus. Tijdens de intake vragen we waar je naar op zoek bent, zodat wij een passende aanpak kunnen voorstellen: wat betreft inhoud, leswijze en frequentie van de lessen.

Onze taaldocenten zetten vervolgens hun didactische vaardigheden in om jou goed in de materie mee te nemen. Er wordt veel geoefend: met spreken én schrijven. Ook komt de Spaanse cultuur volop aan bod, zodat jij leert hoe je je in verschillende situaties het beste kunt uitdrukken. Zo doe je genoeg kennis op om een persoonlijke stijl te ontwikkelen en de taal met overtuiging te spreken!

Onze
persoonlijke
aanpak

Neem contact op

Jij stelt zelf de doelen van de cursus

Klassikaal onderwijs waar kan, virtueel waar nodig

Groepen zijn nooit groter dan 10 deelnemers

Elke taalcursus wordt op maat gemaakt

Actief in Noord-Nederland

Spaans leren

Met gevoel voor de context

Goede toepassing van de Spaanse taal gaat verder dan de juiste formulering. Om effectief te communiceren, is het belangrijk dat je ook inzicht krijgt in welk taalgebruik binnen de context passend is. Tijdens de taalcursus Spaans wordt daarom behandeld hoe de cultuur in elkaar steekt en wat dit betekent voor je zakelijke communicatie. Zo heb jij de kennis om jezelf te profileren zoals je voor ogen hebt. Spaans leren kan bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Zakelijke gesprekken binnen jouw branche voeren.
 • Succesvolle presentaties, meetings en besprekingen aangaan.
 • Met schriftelijke communicatie een boodschap overbrengen.
 • Grammaticale regels aanscherpen en bewaken.
 • Culturele context en zakelijke etiquette eigen maken.
Verschillende Talen

Ontmoet ons team

Meer over DC Taleninstituut
Andrea Spaans

Cursusmogelijkheden

Kies een vorm die bij jou past

Wij koppelen graag jouw niveau aan de doelen die je hebt gesteld met de taalcursus Spaans. Op die manier kunnen wij jou een persoonlijk advies geven over de beste invulling van de cursus. Of je nu wilt opfrissen, bijscholen of een intensieve weekcursus wilt volgen: het kan allemaal. Ook op korte termijn. Misschien vind je het lastig om zelf te bepalen wanneer het doel van de cursus is behaald. Wij denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies over de volgende onderdelen

 • Klassikaal of blended learning
 • Individuele lessen of met collega’s
 • In-company of in Heerenveen op ons kantoor
 • Focus: spreken, schrijven of allebei
 • Een stoomcursus in één week of gespreid over langere tijd
 • Tijdpad en frequentie altijd in overleg
Bekijk hier jouw niveau

Dit zeggen onze klanten

Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik bij jullie de lessen heb gevolgd. Jullie missie sluit nauw aan op de praktijk, is mijn ervaring. De lessen die mij zijn onderwezen zijn van hoge kwaliteit, waar ik nu de vruchten van pluk.

Ik ben uitermate tevreden over de inhoud van de cursus en heb mijn doelstelling zeker gehaald. De docente is een super aardige enthousiaste lerares. Eigenlijk vind ik het gewoon jammer dat de cursus is afgelopen.

Wat ik aan feedback heb gekregen van mijn collega’s, is dat de ongedwongen manier van lesgeven zeer werd gewaardeerd. Opnieuw bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot ziens!

Meer weten

over de taalcursus Spaans en
de mogelijkheden?

Wij staan je graag persoonlijk te woord
via 085 401 34 77 of dit contact formulier.

 • Hidden

Jij bepaalt de doelen van de taalcursus

Onze bevlogen docenten behandelen ook vakjargon

Groepen zijn nooit groter dan 10 deelnemers