Wist u dat?

DC Taleninstituut bijlessen aanbiedt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO en voor studenten van het HBO?

Tolk Engels

Voor een gekwalificeerde en ervaren tolk Engels gaat u naar DC Taleninstituut. DC Taleninstituut verzorgt professionele taaldiensten conform de wensen van de klant, voor het succesvol laten verlopen van diens internationale contacten. Naast tolkdiensten in en vanuit de Engelse taal, kunt u bij DC Taleninstituut terecht voor tolkdiensten in en uit alle Europese talen.

Voor succesvolle communicatie kiest u voor een tolk Engels met ruime ervaring

De tolk Engels fungeert als intermediair voor de klant en de internationale contactpersoon. Hierbij is de doelstelling van de tolk Engels om de processen effectief, correct en prettig te laten verlopen. In geval van een taalbarrière kan een tolk Engels helpen bij het optimaliseren van uw communicatie. Via DC Taleninstituut kunt u een tolk Engels inschakelen wanneer het gaat om spoedopdrachten, beëdigde tolkdiensten en tolkdiensten voor diverse vakgebieden. De tolk kan onder andere van dienst zijn bij:

  • lezingen voor internationaal publiek
  • afsluiten van een contract
  • passeren van een akte
  • tolken bij de rechtbank

Voor een gekwalificeerde tolk Engels gaat u naar DC Taleninstituut

Voor een tolk Engels bent u bij DC Taleninstituut op het juiste adres. Waarom? DC Taleninstituut werkt resultaat- en servicegericht zodat de klanttevredenheid wordt gewaarborgd. Sinds 1986 verzorgt DC Taleninstituut cursussen, vertalingen en tolkdiensten in vele Europese talen. Deze verschillende diensten worden georganiseerd door DC Taleninstituut met haar gekwalificeerde en ervaren docenten, vertalers en tolken. De gekwalificeerde en ervaren tolk Engels vertaalt uw wensen snel en op een zorgvuldige manier.