Wist u dat?

DC Taleninstituut bijlessen aanbiedt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO en voor studenten van het HBO?

Bijles Duits

Voor het beter begrijpen, spreken, lezen en schrijven van de Duitse taal kunt u kiezen voor bijles Duits bij DC Taleninstituut. Leerlingen kunnen hier terecht voor bijles Duits in Drachten. De bijlessen worden gegeven door goed opgeleide en enthousiaste docenten.

Een passende aanpak bij bijles Duits in Drachten

Om uw taalvaardigheid in het Duits te vergroten en uw communicatie te verbeteren, kunt u kiezen voor een privé-cursus of groepscursus voor bijles en examentraining Duits.  

  • Privé-cursus

Wat wilt u leren tijdens de bijles Duits? Wanneer wilt u beginnen en in welk tijdbestek wilt u de taaltraining volgen? Een privé-cursus wordt afgestemd op het niveau en de wensen van de klant.

  • Groepscursus

De groepscursus is gericht op het verbeteren van de algemene taalvaardigheden. Met een groep van hetzelfde niveau volgt u bijles Duits en leert u beter communiceren door middel van dialogen en rollenspellen, maar ook de vaardigheden schrijven, lezen en luisteren kunnen worden behandeld.

Kwaliteit bijles Duits geboden door goed opgeleide en ervaren docenten

DC Taleninstituut is sinds 1986 gespecialiseerd in het verzorgen van cursussen, vertalingen en tolkdiensten. Het taleninstituut beschikt over een team van goed opgeleide docenten, vertalers en tolken en door de jaren heen is er een sterk netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland. Met het sterke netwerk en het goed opgeleide team worden alle diensten met hoogwaardige kwaliteit gerealiseerd. Voor kwaliteit bijles Duits, op uw niveau en conform uw wensen, gaat u naar DC Taleninstituut.