Wist u dat?

Individuele lessen en spoedcursussen op ieder gewenst moment kunnen starten?

Cursus Duits

DC Taleninstituut is het adres voor het volgen van een cursus Duits om beter te leren communiceren. De cursus Duits wordt bij DC Taleninstituut georganiseerd op diverse niveaus voor zowel beginners als (licht)gevorderden.

Succesvol communiceren met een cursus Duits voor particulieren of bedrijven

Bij een cursus Duits heeft DC Taleninstituut de missie om de cursist het vermogen en het zelfvertrouwen te geven om in het Duits effectief en met succes te communiceren. Wij bieden diverse mogelijkheden voor het volgen van een cursus Duits, zoals algemene cursussen, privé-cursussen en bedrijfs- en branchegerichte cursussen, waarbij hoogwaardige kwaliteit is gegarandeerd.

  • Groepscursus

De algemene cursus Duits voor particulieren vindt plaats op een vaste avond in de week. Door middel van dialogen, rollenspellen en discussies leert u op gewenst niveau de Duitse taal beter begrijpen, lezen en schrijven.

  • Privé-cursus

Met een privé-cursus kiest u voor maatwerk. Wat zijn uw specifieke wensen met betrekking tot de cursus Duits? Waar en met welke intensiteit wilt u de taaltraining volgen? In overleg wordt een privé-cursus toegespitst op uw wensen.

  • Bedrijfscursus

Wanneer uw bedrijf op de Duitse markt actief is, is het van essentieel belang dat u zowel schriftelijk als mondeling goed kunt communiceren. De taaltraining Duits kan geheel worden toegespitst op uw bedrijf en de branche waarin uw bedrijf actief is. Bij een bedrijfscursus Duits biedt DC Taleninstituut maatwerk. Ook kunt een een zakelijke groepscursus Duits volgen.

Kwaliteit cursus Duits geboden door ervaren docenten van DC Taleninstituut

DC Taleninstituut verzorgt sinds 1986 cursussen, vertalingen en tolkwerkdiensten in diverse Europese talen. De taaltrainingen worden gegeven door gekwalificeerde en ervaren docenten. Bij de cursus Duits staat de klant centraal en de taalcursus is gericht op uw niveau en wensen. Dit zijn de randvoorwaarden waardoor u beter leert communiceren.