Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Cursus Italiaans

DC Taleninstituut leert u met een cursus Italiaans beter communiceren op ieder niveau. DC Taleninstituut is hét adres voor het volgen van een taalcursus Italiaans. Met ruime ervaring in het verzorgen van cursussen, vertalingen en tolkdiensten, kunnen zowel particulieren als bedrijven hier terecht voor een algemene cursus Italiaans of een maatwerk cursus.

Diverse mogelijkheden voor een cursus Italiaans bij DC Taleninstituut

Voor een cursus Italiaans heeft u de keuze uit het volgen van een privé-cursus, bedrijfscursus of groepscursus. Een privé-cursus en bedrijfscursus bieden de mogelijkheid tot maatwerk, waarbij de cursus geheel kan worden toegespitst op de wensen van de klant. In overleg wordt de inhoud van de taaltraining en de intensiteit van de cursus bepaald en de locatie waar deze wordt georganiseerd. De algemene groepscursus Italiaans wordt gegeven aan een groep van ca. 10 deelnemers van hetzelfde niveau. Zowel beginners als (licht)gevorderden kunnen met het volgen van een algemene groepscursus Italiaans de spreek- en luistervaardigheid verbeteren.

Volg een cursus Italiaans in Drachten voor het verbeteren van uw taalvaardigheid

Sinds 1986 organiseert DC Taleninstituut cursussen, vertalingen en tolkdiensten in diverse Europese talen. Met een team van gekwalificeerde, ervaren en enthousiaste docenten, vertalers en tolken, is kwaliteit gegarandeerd bij de diensten die DC Taleninstituut levert. Wij helpen u communiceren op ieder niveau. Waarom kiezen voor een cursus Italiaans bij DC Taleninstituut?

  • Taalcursus Italiaans voor beginners en (licht)gevorderden
  • Klantgerichte aanpak bij zowel particulieren als bedrijven
  • Duidelijk, snel, flexibel en kleinschalig
  • Breed scala aan mogelijkheden
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Maatwerk