Wist u dat?

DC Taleninstituut bijlessen aanbiedt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO en voor studenten van het HBO?

Spoedcursus Engels

Een spoedcursus Engels met succesvol resultaat volgt u bij DC Taleninstituut. Tijdens een spoedcursus Engels wordt u in korte tijd ondergedompeld in de Engelse taal en leert u Engels op het niveau dat bij u past. De spoedcursus Engels wordt gegeven door gekwalificeerde docenten, met ruime ervaring en kan op korte termijn van start gaan.

Voor een snel resultaat is het volgen van spoedcursus Engels ideaal

De spoedcursus Engels is een intensieve cursus waarbij u zich in korte tijd volledig richt op de Engelse taal. De spoedcursus kan individueel of met een eigen samengestelde kleine groep worden gevolgd. De cursist(en) komt (komen) in een kort tijdbestek intensief naar het Taleninstituut om het niveau Engels te verbeteren. De spoedcursus Engels wordt veelal gevolgd door bedrijven en hierbij kan de cursus worden toegespitst op het bedrijf en de bedrijfsbranche. Een spoedcursus kan op korte termijn worden gestart en de inhoud wordt in overleg met de cursist(en) bepaald. Doordat de cursisten vrij zijn van andere verplichtingen richten ze zich uitsluitend op de spoedcursus Engels en hierdoor is een uitstekende resultaat gewaarborgd.

Spoedcursussen zijn ook in andere talen mogelijk: Deens, Duits, Frans, Italiaans, Pools, Noors, Spaans, Zweeds, Nederlands en NT2.

Kies voor DC Taleninstituut voor een spoedcursus Engels van hoge kwaliteit

Waarom kiest u voor DC Taleninstituut voor het volgen van een spoedcursus Engels? Sinds 1986 organiseert deze organisatie cursussen, vertalingen en tolkdiensten voor particulieren en bedrijven. Met een team goed opgeleide docenten, vertalers en tolken kunnen ze van dienst zijn met opdrachten in alle Europese talen. Hierbij is de aanpak resultaat- en servicegericht, zodat de klanttevredenheid wordt gewaarborgd. Voor een spoedcursus Engels gaat u naar DC Taleninstituut vanwege:

  • Snelle, duidelijke en flexibele aanpak
  • Goede persoonlijke begeleiding
  • Klantgerichtheid en maatwerk
  • Kwaliteit voor particulieren en bedrijven
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding