Wist u dat?

We u kunnen klaarstomen voor een toelatingsexamen voor het HBO of andere vervolgopleidingen?

Taalcursus Drachten

Voor het volgen van een taalcursus in Drachten gaat u naar DC Taleninstituut. Dit veelzijdige taleninstituut verzorgt sinds 1986 diverse taalcursussen, zoals cursussen Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Deens, Noors, Pools, Nederlands en NT2. De pluspunten van een taalcursus Drachten bij DC Taleninstituut:

  • Persoonlijke benadering
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren en enthousiaste docenten
  • Maatwerk en klantgericht
  • Snel, duidelijk, flexibel en kleinschalig

Volg een taalcursus Drachten bij DC Taleninstituut

Bedrijven, scholen en particulieren kunnen bij DC Taleninstituut terecht voor het volgen van een taalcursus in Drachten. Het taleninstituut biedt de mogelijkheid tot het volgen van bedrijfscursussen, privé-cursussen en algemene groepscursussen op diverse niveaus. De bedrijfscursussen en privé-cursussen worden volledig afgestemd op de wensen van de klant. Daarbij kan de bedrijfscursus zelfs volledig worden afgestemd op het bedrijf en de bedrijfsbranche. De algemene groepscursussen zijn gericht op de algemene conversatie in de doeltaal en deze volgt u met een groep van circa tien deelnemers.

Taalcursus Drachten: kwaliteit gegarandeerd door ervaren taaltrainers

Om wat voor taal het ook gaat, een taalcursus Drachten wordt gegeven op diverse niveaus. Wij kunnen u tevens voor landelijke examens opleiden. Na het volgen van een cursus kunt u, wanneer u dit wenst, een certificaat ontvangen. Met het volgen van een taalcursus Drachten bij DC Taleninstituut, leert u de gewenste taal beter begrijpen, lezen en spreken. Zo krijgt u met het volgen van een taalcursus Drachten het vermogen en zelfvertrouwen om in de gewenste taal goed te kunnen communiceren. Met ervaren en gekwalificeerde taaltrainers, is een hoogwaardige kwaliteit van de taalcursus Drachten gegarandeerd.