Wist u dat?

DC Taleninstituut bijlessen aanbiedt voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO en voor studenten van het HBO?

Taalcursus Friesland

Wanneer u op zoek bent naar een taalcursus Friesland voor het goed leren communiceren in de door u gewenste taal, dan gaat u naar DC Taleninstituut. Dit instituut verzorgt reeds jarenlang taalcursussen in Friesland in diverse Europese talen. DC Taleninstituut werkt met een team van goed opgeleide, enthousiaste en ervaren docenten en u kunt bij DC Taleninstituut terecht voor het volgen van een taalcursus in Friesland, die past bij uw wensen en niveau.

Kwaliteit van taalcursus Friesland voor particulieren, bedrijven en scholen

De docenten hebben het doel de cursist het vermogen en vertrouwen te geven om in de gewenste taal en cultuur goed te kunnen communiceren. Voor het volgen van een taalcursus Friesland kunt u kiezen uit de talen Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Deens, Noors, Zweeds, Pools, Nederlands en NT2. Bij DC Taleninstituut hebben particulieren en bedrijven de keuze uit de volgende mogelijkheden voor een taalcursus Friesland:

  • Een privé-cursus volgt u individueel of met een eigen gekozen groep. De inhoud van de taalcursus Friesland bepaalt u in overleg, evenals de intensiteit van de cursus.
  • Een bedrijfscursus kan worden toegespitst op uw bedrijf en de branche waarin uw bedrijf actief is. Zo kunt u internationaal goed leren communiceren en de bedrijfsvoering optimaliseren.
  • Een groepscursus is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Het betreft een algemene taalcursus die wordt georganiseerd voor zowel beginners als gevorderden.

De voordelen van een taalcursus Friesland bij DC Taleninstituut

Waarom kiezen voor DC Taleninstituut? Docenten bieden een persoonlijke benadering en maatwerk. Bovendien heeft DC Taleninstituut een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met diensten voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een breed scala aan mogelijkheden en bij een taalcursus Friesland profiteert u van onze flexibele, snelle en duidelijke werkwijze.